Magnetni odgovor na rak

 MAGNETNI ODGOVOR NA RAK
  Prevedeno sa Engleskog http:/www.familyhealthnews.com/3.html
 Autor: William H Philpot. M.D.


        Napravljen je stvarno veliki napredak u borbi sa rakom, ali gledati na rak na nacin kako je gledala medicina je kao da gledamo u stablo a ne vidimo sumu.

         Postoje dva faktora u svezi raka koja su uvek prisutna.Sta mozemo napraviti u svezi ova dva faktora? Mozemo li raku odrezati glavu, mozemo li obrnuti proces nastajanja raka, ako manipulisemo ta dva faktora?

Ta dva faktora su kiselina (acidnost) i nedostatak kiseonika. Lokalno podrucje gde se rak nalazi ima kiselkasto (acidno) stanje i nedostatak kiseonika.

Problem je u tome da nismo na odgovarajuci nacin razmotrili sto mozemo uciniti sa ova dva poznata faktora koji su uvek prisutni bez obzira na druge stvari koje mogu biti prisutne.

Mozemo li izmanipulisati ova dva faktora koji moraju biti prisutni da bi rak nastao i na taj nacin obrnuti proces?

Ja ne ptvrdjujem izlecenje za bilo koju degenerativnu bolest i ne garantujem olaksanje od bola ili slabost tela.

Ja cu vam navesti neke slucajeve uspesno tretiranih bolesnika, ali oni su samo indikacija koju treba istraziti. Niko ne moze uzeti pojedini slucaj, bez obzira koliko su rezultati brilijantni, te time potvrdjivati izlecenje za specificno oboljenje pa tako i u slucaju raka. 

Ovo su studije koje ce nam reci vrednosti i limite magnetnog tretmana.

Telo proizvodi svoje vlastito magnetno polje pomocu oksidacije. Ljudi su elektromagnetna bica. Mozak je pozitivno elektromagnetno polarizovan i periferija od mozga prema napolje je negativno elektromagnetno polarizovan.Kada imamo povredu neke vrste, elektricno polje i magnetno polje povrede su pozitivni.

Telo kroz svoje mehanizme zivcanog sistema i celija koje okruzuju zivcani sistem koncetrise negativna elektromagnetna polja u predelu povrede za proces izlecenja. Mora postojati negativno polje da bi izlecenje zapocelo. U protivnom izlecenje ne zapocinje.Apsolutno je neophodno da je negativno polje prisutno za vreme izlecujuceg procesa.Negativno magnetno polje je alkalizizirajuce.Mi moramo imati alkalna (bazna) podrucja da bi pocelo izlecenje,jer ne moze biti kiseonika kada je stanje kiselosti (acidnosti) prisutno.

Molekularni kiseonik moze biti prisutan jedino u alkalnom (luznatom) mediju.PH faktor naseg tela je 7,4 i mi smo kada je organizam zdrav alkalnom (baznom) stanju. Kada nase stanje poprimi acidni oblik postajemo bolesni i poprimamo razne simptome. Gde god je acidnost nastala to podrucje je upalno, mozemo ga zvati atrirtis ili ako je u mozgu psihoza. U ovisnosti gde je acidno stanje nastalo to odredjuje sta ce se dogoditi. 

Moramo imati alkalno stanje da bi nastupilo izlecenje. Negativno polje odrzava alkalno stanje,ali ne moramo zavisiti od telesnih mehanizama da prizvedemo to polje. Mozemo upotrebiti spoljno magnetno polje,postaviti na potrebno podrucje i telo reaguje na isti nacin kao da je u pitanju vlastito magnetno polje.
 
Normalna celija je u alkalnom stanju. Ona mora biti takva jer u protivnom kiseonik ne moze biti prisutan za celijsku energiju.Imamo supstancu nazvanu Adenosin Trifostat (ATP) koja prizvodi biolosku energiju kroz upotrebu kiseonika.Dakle ona je alkalna i ima puno molekularnog kiseonika na raspolaganju. Na taj nacin mi prizvodimo nasu telesnu energiju.

Ljudska celija ima sposobnost da ovo napravi, ali infekcijski mikro organizmi (bakterije,virusi,gljivice,intestinalni paraziti) i celije raka upotrebljavaju drugu metodu.Nazvana je Fermentacoina Fosforijacija (fermentation phosphorylation). Oni proizvode ATP (svoju energiju) kroz fermentaciju i ne trebaju kiseonik.U stvari kad bi bilo dosta kiseonika ne bi mogli funkcionisati. Prisustvo kiseonika i alkalnost bi ih sprecila da funkcionisu tako da oni moraju imati acidno stanje moraju imati jako malo kiseonika da bi funkcionisali.

Normalna ljudska celija ima puno molekularnog kiseonika i normalni bazni PH. Celije raka ima acidni PH i manjak kiseonika.

Kako dobijamo acidno stanje. Mi razlicito reagujemo na hranu,hemikalije, otrove i ono sto udisemo.Svi oni proizvode acidno stanje lokalno i cak ga ponekad mozemo meriti sistematski ali vise lokalno gde se simptomi nalaze.

Modrice,upale,infekcije itd. su acidne. Bilo sta, sto neko podrucje cini acidnim je preduslov za razvoj raka gledajuci dugorocno.

Druga stvar se moze dogoditi. Mi mozemo imati prosecno 10000 povreda naseg genetskog materijala nazvanog DNA za vreme jednog dana uzrokovanih kancerogenim hemikalijama.

DNA moze biti izlecen popravljen ukoliko celije imaju puno  kiseonika na raspolaganju i ukoliko se nalaze u alkalnom stanju.Nase telo popravlja DNA celo vreme, ako se nalazi u acidnom stanju onda se ne popravlja. Celije raka postaje ostecena i s obzirom da je u acidnom okruzenju ne moze se zaleciti te se reprodukuje sa svojim defektnim DNA.Nacin na koji mozemo pobediti rak je da stvorimo uslove pod kojima rak ne moze egzistirati.

Podizemo alkalnost podrucja gde se rak nalazi sa negativnim magnetnim poljem koje takodje podize celijski nivo kiseonika.

To moze biti razlog zasto rak umire.Ako postignemo stanje za optimalno funkcionisanje celija sa kiseonikom i odgovarajuci PH, sta smo dobili? Imamo dah zivota za ljudske celije i poljubac smrti za celije raka,bakterije,gljivice,viruse itd. Ovo je lepi antibiotik.

Slede opisi pojedinih slucajeva koje demonstriraju opravdanost za kvalitetnijim istrazivanjem medicins kih strucnjaka:

1. Kod sedamdesetpetogodisnje zene odjednom je primecen brzorastuci invazivan melanom na prednjem delu glave. To je bila klinicki pojava pocetka malignog melanoma. Nakon tri meseca kontinuiranog tretmana sa negativnim magnetnim poljem melanom se osusio i otpao sa pojavom nove koze ispod podrucja melanoma. Pojavilo se udubljenje na mestu melanoma i nakon dodatnog tronedeljnog tretmana negativnim magnetnim poljem mesto udubljenja se ispunilo i nije bilo znakova oziljaka. Nije bilo uopste vidljivo gde je bio tumor.

2. Muskarac kome je pomocu biopsije bio diagnostikovan rak prostate sa kostanim metastazama na doljnem delu kicme je konstantno tretiran nad spomenutim delovima sa negativnim magnetnim poljem. Tri meseca kasnije nije bilo znakova kostanih metastaza na rentgenskim slikama. PSA se promenio sa abnormalnih 28 na normalnih 2.
 
3. Muskarac u kasnim dvadesetim sa glioblastonom mozga koji ga je zadrzavala u nesvjesnom stanju uz kompletno nereagovanje na okolinu je bio korigovan sa konstantnom primenom negativnog magnetnog polja na glavu.

4.Muskarac sa rakom je bio tretiran hemoterapijom. Nakon dve godine je onkolog odlucio da se opet podvrgne hemoterapiji. Kada je pre dve godine bio podrvgnut prvom tretmanu izgubio je kosu i nokte na rukama i nogama. Za vreme drugog tretmana nije izgubio ni kosu ni nokte.

Onkolog ga je pitao sta je napravio ovaj put u odnosu na prvi put.Jedino sto je promenio nakon prvog tretmana je da je poceo spavati na magnetnom podmetacu sa negativnim magnetnim polom.
 
Robert O. Becker je demonstrirao prisutnost negativnog elektromagnetnog signala kod procesa zalecenja. Medjutim kada je upotrebio elektricno elektromagnetno polje da tretira rak efekat je bio suprotan od efekta negativnog magnetnog polja permanentnog magneta tj. rak je poceo rasti bez obzira da li je bio tretiran pozitivnim ili negativnim polom.

On je takodje dokazao da negativno magnetno polje proizvedeno od strane ljudskog tela podpomaze zalecenje. Finalni korak u lecenju negativnim magnetnim polom je da konstantno izlaganje negativnom magnetnom polju permanentnog magneta koji je veci nego ono sto zelimo tretirati uzrokuje umiranje celija raka ili da su ” popravljene” i vracene normalnom funkcionisanju ljudskih celija.

Moje je misljenje da je sa znanjima kojima sada raspolazemo medicinska nauka spremna na brzu demonstraciju najefikasnijeg nacina tretiranja raka. Ovaj novi smer u tretiranju raka sa negativnim magnetnim poljem i postizanjem alkalizacije i povecanim prilivom kiseonika je drasticno razlicit nego status quo od nacina “odrezi i ubij” pomocu otrova.

S.Meryl Rose je demonstrirala da bioloska elektromagnetna energija koja leci takodje ubija rak. O.Becker je demonstrirao da su neprekidna elektromagnetna negativna polja tela prisutna kod bilo kojeg procesa izlecenja. Ja sam radio ispitivanja da neprekidno staticno polje negativne magnetne polarnosti permanentnog magneta unistava rak, dok u isto vreme podupire izlecujuci proces bez tragova oziljaka.

Ova ispitivanja nam ne daju za pravo da tvrdimo da smo otkrili lek za rak. Daju nam jaku i solidnu indikaciju za vrstu istrazivanja koje bi trebali preduzeti da bi otkrili nacin za izlecenje raka.

Jos uvek je ispred nas dug i tezak put prije nego sto cemo sa etickog i naucnog stanovista moci reci da imamo lek za rak. Jedino sto mogu reci je da smo zadovoljni sa nasim istrazivanjima.

Dr. Wiliam H. Philpot M.D. uziva medicinsku praksu preko 40 godina. Napisao je veliki broj knjiga na temu komplementarne medicine i odrzao velik broj seminara da bi informisao ljude kako da se pobrinu za njihovo vlastito zdravlje
                           

Dodatne informacije na mail:

magnetoterapija1@gmail.com

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u magneti i lecenje. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s