Koliko je magnetizam neophodan za žive organizme?

 Koliko je magnetizam neophodan za žive organizme?


Smitsonov institut u SAD je istraživanjima dokazao da morski psi i insekti obezbeđuju 90 %  svoje energije od Zemljinog magnetnog polja umesto od hrane. Oboje, morski psi i insekti su visoko otporni na bolesti uzrokovane virusnim infekcijama, uključujući rak, premda je uvaženo mišljenje da insekti nemaju imunološki sistem. Dr. Wiliam Philpott veruje da je magnetna energija prva linija odbrane ljudskog tela. On opisuje naš imunološki sistem kao drugu liniju odbrane.
 Dr. J.H. Vandyk je radio istraživanja za NASA-u, u kojoj je držao miševe u posebno pripremljenoj metalnoj kutiji koj im je onemogućavala da dobiju zemljino prirodno magnetno polje. Nakon nekoliko nedelja, životinje su počele gubiti krzno i umirati. Druge životinje odgajane u normalnom okruženju u istom testiranju su ostale zdravije.
Ljudi su takođe zdraviji u delovima sveta gde je magnetno polje zemlje jače.Poznate su priče o lekovitim svojstvima raznih izvora vode širom sveta.Novija su istraživanja pokazala da većina tih izvora leži na magnetnim stenama ili voda na svom putu do izvora biva magnetizovana prolazeći kroz jaka zemljina magnetna polja.
Sve do sada navedeno o magneto-terapiji i dugogodišnjih istraživanja navela su Dr. Philpotta da izvede zaključak:
Ja sam kroz godine i godine istraživanja otkrio da je magnetni podmetač za spavanje najkorisniji proizvod za prevenciju kao i tretman raznih obolenja. Potpuni tretman tela, sa pravilno dizajniranim magnetnim podmetačem za spavanje, osigurava najboje sveukupne koristi za ljudski organizam. Postavlja celokupno telo u magnetno polje koje kreira potporu prirodnom spavanju, redukuje stres, rešava i olakšava veliki broj oboljenja kroz celu noć dok spavamo u magnetnom polju.
Zašto je tako da veliki broj različitih obolenja može biti uspešno tretiran sa ponekad začuđujućim rezultatima. Profesor Holger Hanneman iz Švajcarske izjavljuje: Danas je to Jednostavno razumeti kada uzmemo u obzir da je većina bolesti rezultat istog osnovnog nefunkcionisanja. Svaka je bolest bioenergetski (električni) slom u telu.To je znak da su ćelije izgubile energiju i da je odbrambeni sistem oslabio. Magneto-terapija ustvari odstranjuje blokade koje se nalaze na putu normalnog funkcionisanja.
Dakle, da li su proizvodi za magnetnu terapiju neophodni ?

Očigledno , prema zaključcima velikog broja eksperata, da je odgovor potvrdan.

Da li je bitan pol magneta koji primenjujemo na našem telu? 

Čini se da je naše telo slično u reakciji kao i bilo koja električna naprava. Šta se dešava kada naopako stavite baterije NE FUNKCIONIŠE. Šta se dešava kada naopako stavimo baterije u električni uređaj i ostavimo ih unutra neko vreme? Uređaj je uništen. Pobrinite se za svoje telo i dajte mu prirodnu životnu energiju koju zaslužuje. Dajte telu magnetizam koji mu je potreban i pobrinte se da to bude pravilno dizajnirano sredstvo sa Severnim magnetnim polom.
Oglasi
Ovaj unos je objavljen u magneti i lecenje. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s