Hartmanova globalna mreža

Kada čovek napravi poremećaj u prirodi ona se štiti patogenim zračenjima i njihovom emisijom. Karakteristični primeri su čvorovi nazvani po doktoru medicine Ernestu Hartmanu, nemačkom doktoru iz Eberbaha, koji je značajno obradio i dokazao malignost. Ti čvorovi su mesta gde se seku Zemljine magnetne linije. One u određenom pravilnom rasporedu čine Globalnu mrežu koja emituje magnetnu energiju Zemlje.
Čovek sa neadekvatnim građevinama, koncentracijom velikog broja električnih i
elektronskih aparata i uređaja u stambenom prostoru, može izazvati podudaranje tog čvora sa drugim izvorima patogenih energija i čvor postaje maligan.
Dr Hartman je u više od 20.000 eksperimenata dokazao malignost u kombinaciji -Hartmanov čvor + podzemna voda + tehničko zračenje, a njegovo pravilo je priznato na medicinskim simpozijumima.
Stari Kinezi su imali vrlo dobra poznavanja o geopatogenim tačkama telurskih čvorova koji se danas nazivaju Hartmanovi čvorovi, slikovito su ih nazivali “demonovim vratima”, zato što su znali da njihovo devitalizirajuće i patogeno delovanje može da se uporedi sa demonom, koji se zlobno aktivira kako bi pomutio sudbinu ljudima, koji ništa ne primećuju.
Hiljadu devetsto četrdeset i sedme godine Francuski institut za radiesteziju je izdao knjigu dr Perea “Kosmičko-telurska zračenja” – Pereovi zraci, njihova planetarna topografija, njihov odnos prema ljudima, životinjama, biljkama, a osobito prema raku. Ako posmatramo Zemljinu loptu i skicu, mrežu linija koje su zamislili geografi da bi olakšali određivanje mesta položaja, širine i dužine, i ako zamenimo ovu potpuno idealnu rešetku sa vibrirajućim telurskim strujama dobićemo “Pereovu mrežu”.
Dr Pere, kao isključivi radiestezista, naspram brojnih eksperimenata na kopnu i moru, mogao je izjaviti da je Zemljina lopta i u smislu sever – jug i u smislu istok – zapad opasna sa kosmičko-telurskim zračenjima. Pojam “Pereova mreža” označava ne samo rešetku na površini Zemlje, već i redovno trodimenzionalno “pregrađivanje” atmosfere kao da postoje “nevidljivi zidovi” na Zemlji.
Povodom otkrića “Pereove mreže” A. de Belizal je napisao: “Dedukcije Anrija Mazeje i dr Larvarone, zajedno sa eksperimentima dr Perija omogućili su da se mnogo bliže odredi priroda električnih i magnetnih zraka”.
Ti zraci nisu štetni sami po sebi, ali na određenim tačkama gde se ukrštaju popunjuju određeno polje na Zemlji, koje je štetno. Izvanredno je važno da se pozabavimo ovime, budući da je ovaj snop vrlo snažan i u isto vreme vrlo opasan, s obzirom na vibracionu
frekvenciju koja se modulacijom nameće ćelijama u organizmu.
Kasnije studijama mnogih istraživača, a posebno dr Ernesta Hartmana, jednog od osnivača nove naučne discipline – geobiologije, otkriveno je da Zemljina rešetka sadrži mnogo precizniji crtež od crteža Pereovih zraka, pa je zato nazvana “Hartmanova mreža” –
geomagnetna mreža silovih linija koje vertikalno izlaze iz tla. Hartmanova mreža predstavlja napredak u vezi sa kosmičko-telurskim zračenjima.
Inženjer i radiestezista R. de Lafore je dao preciznu karakteristiku o Pereovim zracima: Sve u svemu, smrt vibrira – sa frekvencijama i intenzitetima, kao neka patetična simfonija ili neka radio emisija. Zar to nije tragično!
Hartmanova mreža  se sastoji iz magnetnih meridijana koji se protežu u smeru sever – jug i magnetnih uporednika u smeru istok – zapad. Meridijani su međusebno udaljeni 2,5 m, a uporednici 2 m.
Njihova debljina iznosi od 21 do 25 cm. Oblikuju nevidljive zidove koji se izdižu vertikalno i prolaze kroz sve fizičke prepreke (zemljišta i zgrade), zato jer se sastoje iz energije, a ne iz materije.
Telurske linije Hartmanove mreže se međusobno seku i određuju čvorove koji predstavljaju geopatogene tačke i nazivaju se Hartmanovi čvorovi.
Patogeni su zato što se po vertikalama ovih geo-tačaka izdiže štetni talas, koji koliko je agresivan, toliko je i uporan.
Osetljivi ljudi su počeli voditi računa o tome, osećajući određene promene čiji je uzrok nepoznat. Tako su se postepeno pronalazila sredstva zaštite. Nekad su to bili slama, kuće od blata i drugi prirodni materijali pri čemu se posebna pažnja posvećuje izboru lokacije
za gradnju. Zbog izloženosti zračenjima posledice se godinama samo povećavaju. Vodeni tokovi i energetski čvorovi na mestu ležaja ranije ili kasnije dovode do bolesti, organizam slabi, postaje osetljiv na razne bolesti, a može doći i do kancerogenih oboljenja. Takva mesta je
moguće utvrditi radiestezijskim merenjima.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s